.

Новинка

Овој производ без моќ кабел Ние нудиме на велика БРИТАНИЈА / ЕУ / САД моќ кабел за да можете да изберете Но треба плати дополнителен надомест...

BGN 16.90
Новинка

Добредојдовте на нашата Продавница, вашиот лаптоп компјутери Моќ Решение Посакуваме среќен Ешопинг искуство! [Специјална Цена ]4cell Лаптоп со Батерија за AsA31K53 A32K53 A41K53 A42K53 k53s A43 A53s K43 K53 k53 U X43 A43 B A53 B K53 B X43 B A32 K53Ве молиме да се обезбеди производот, ви се случува да се купи одговара на марка, модел и дел број на вашиот уредДел Број : за AsA31K53 A32K53 A41K53 A42K53 Одговара Лаптоп Moderl : за AsX8 C Серија A43 Серија A43 B A43 BY A43 E A43 F A43 J A43 JA A43 JB A43 JC A43 JE A43 JF A43 JG A43 JH A43 JN A43 JP A43 JQ A43 JR A43 JU A43 JV A43 S A43 SJ A43 SV A43 U A53 Серија A53 B A53 BY A53 E A53 F A53 J A53 JA A53 JB A53 JC A53 JE A53 JH A53 JQ A53 JR A53 JT A53 JU A53 S A53 SD A53 SJ A53 SV A53 T A53 TA A53 U K43 Серија K43 B K43 BY K43 E K43 F K43 J K43 S K43 SJ K43 SV K43 U K53 Серија K53 B K53 BY K53 E K53 F K53 J K53 S K53 SD K53 SJ K53 SV K53 T K53 TA K53 U X43 Серија X43 B X43 BY X43 E X43 J X43 JE X43 JF X43 JR X43 JX X43 S X43 SJ X43 SR X43 SV X43 T X43 U X43 V X44 Серија X44 C X44 H X44 HO X44 HY X44 L X44 LY X53 S Серија X53 SVSX097 V X53 SVSX111 V X53 SVSX117 V X53 SVSX132 V X53 SVSX173 V X53 SVSX179 V X53 SVSX200 V X53 SVSX213 V X53 SVSX214 V X53 SVSX218 V X53 SVSX231 V X53 SVSX246 X53 SVSX296 V X54 Серија X54 F X54 H X54 HB X54 HY X54 K X54 L X54 LB X54 LY X84 Серија X84 C X84 H X84 HO X84 HY X84 LX84 LY X84 S X84 SL

BGN 29.00 30.22
Новинка

Висок Јасно Транспарентен Tpu Тастатура заштитници на кожата Опфаќа guard За SVE14 A SVE14 AE13 L SVE14 AJ16 L SVE14 AG15 M SVE14 A1 S1 EW SVE14 A35 CXH 14"(Не одговара за другите модели)Ако вашиот лаптоп е други модели, ве молиме контактирајте со нас.Ве молиме кажете ни за вашите лаптоп модели, ние ќе ви одговори што е можно поскоро дали можете да го користите.Ви благодариме.Одговара оваа тастатура : Нашата Тастатура Заштитник на кожата поддршка на САД / Engilsh верзија на тастатурата,НЕ ги поддржуваат Европа верзија тастатура која голем "Внесете" како "7".(тастатура заштитник на кожата само, не вклучува лаптоп компјутери)Внимание : Оваа тастатура се покријат САМО се вклопува НАС верзија, не на ЕУ верзија.Проверете ДАЛИ вашиот "Внесете" клуч за да бидете сигурни дека тоа е исто како правоаголник други копчиња.Ако вашиот "Внесете" клуч изгледа како "7" облик (ЕУ верзија), оваа маска може да НЕ се вклопи.TPU материјал насоки : TPU е флексибилен полимер материјал и неговото целосно име е Термопластични Полиуретан...

BGN 9.60
Новинка

[Специјална Цена]14.4 V 4cell Лаптоп со Батерија за ASA43 A53 K43 K53 X43 X44 X53 S X54 X84 A32K53 A42K53 A43 EI241 SVSL A41K53Оваа A32K53 батеријата е компатибилна со следниве дел броеви : за AsA31K53 A32K53 A41K53 A42K53 Оваа A32K53 батеријата е компатибилна со следниве модели : за AsA43 Серија A43 B A43 BY A43 E A43 F A43 J A43 JA A43 JB A43 JC A43 JE A43 JF A43 JG A43 JH A43 JN A43 JP A43 JQ A43 JR A43 JU A43 JV A43 S A43 SJ A43 SV A43 U A53 Серија A53 B A53 BY A53 E A53 F A53 J A53 JA A53 JB A53 JC A53 JE A53 JH A53 JQ A53 JR A53 JT A53 JU A53 S A53 SD A53 SJ A53 SV A53 T A53 TA A53 U K43 Серија K43 B K43 BY K43 E K43 F K43 J K43 S K43 SJ K43 SV K43 U K53 Серија K53 B K53 BY K53 E K53 F K53 J K53 S K53 SD K53 SJ K53 SV K53 T K53 TA K53 U X43 Серија X43 B X43 BY X43 E X43 J X43 JE X43 JF X43 JR X43 JX X43 S X43 SJ X43 SR X43 SV X43 T X43 U X43 V X44 Серија X44 C X44 H X44 HO X44 HY X44 L X44 LY X53 S Серија X53 SVSX097 V X53 SVSX111 V X53 SVSX117 V X53 SVSX132 V X53 SVSX173 V X53 SVSX179 V X53 SVSX200 V X53 SVSX213 V X53 SVSX214 V X53 SVSX218 V X53 SVSX231 V X53 SVSX246 X53 SVSX296 V X54 Серија X54 F X54 H X54 HB X54 HY X54 K X54 L X54 LB X54 LY X84 Серија X84 C X84 H X84 HO X84 HY X84 L X84 LY X84 S X84 SL

BGN 29.00 30.22
Новинка

Добредојдовте на нашата Продавница, вашиот лаптоп компјутери Моќ Решение Посакуваме среќен Ешопинг искуство! [Специјална Цена ]4cell 14.4 V Лаптоп со Батерија За AsK53 S K53 K53 E K43 E K53 K53 T K43 S X43 E X43 S X43 E K43 T K43 U A53 E A53 S K53 S БатеријатаВе молиме да се обезбеди производот, ви се случува да се купи одговара на марка, модел и број на делот од вашиот уред за Дел Број : за AsA31K53 A32K53 A41K53 A42K53 Одговара Лаптоп Moderl : за AsX8 C Серија A43 Серија A43 B A43 BY A43 E A43 F A43 J A43 JA A43 JB A43 JC A43 JE A43 JF A43 JG A43 JH A43 JN A43 JP A43 JQ A43 JR A43 JU A43 JV A43 S A43 SJ A43 SV A43 U A53 Серија A53 B A53 BY A53 E A53 F A53 J A53 JA A53 JB A53 JC A53 JE A53 JH A53 JQ A53 JR A53 JT A53 JU A53 S A53 SD A53 SJ A53 SV A53 T A53 TA A53 U K43 Серија K43 B K43 BY K43 E K43 F K43 J K43 S K43 SJ K43 SV K43 U K53 Серија K53 B K53 BY K53 E K53 F K53 J K53 S K53 SD K53 SJ K53 SV K53 T K53 TA K53 U X43 Серија X43 B X43 BY X43 E X43 J X43 JE X43 JF X43 JR X43 JX X43 S X43 SJ X43 SR X43 SV X43 T X43 U X43 V X44 Серија X44 C X44 H X44 HO X44 HY X44 L X44 LY X53 S Серија X53 SVSX097 V X53 SVSX111 V X53 SVSX117 V X53 SVSX132 V X53 SVSX173 V X53 SVSX179 V X53 SVSX200 V X53 SVSX213 V X53 SVSX214 V X53 SVSX218 V X53 SVSX231 V X53 SVSX246 X53 SVSX296 V X54 Серија X54 F X54 H X54 HB X54 HY X54 K X54 L X54 LB X54 LY X84 Серија X84 C X84 H X84 HO X84 HY X84 LX84 LY X84 S X84 SL

BGN 29.00 30.22
Новинка

Добредојдовте на нашата Продавница, вашиот лаптоп компјутери Моќ Решение Посакуваме среќен Ешопинг искуство! [специјална цена]Лаптоп со Батерија За AsN53 S N53 J N53 JQ N61 V n61w N43 A32N61 A32M50 слободни shiing За нашите производи : Brand New ОЕМ Еквивалент Замена Дел Произведени од Високо Квалитетен Долг Живот на Батеријата Клетки, врвен Квалитет на Батеријата за Вашиот ЛаптопНајдобра Техничка Поддршка И Пријателска Услуга На Клиентите100% Оригиналниот Производител КомпатибиленБренд Нови Замена на Производот, Работи како Вистински Делови Компатибилен Лаптоп Компјутер Модели : за As G10 N373800 70NED1 B1000 Z 70NED1 B1200 Z 70NED1 B2000 Z 70NED1 B2100 Z 70NED1 B2200 Z 70NTS1 B2000 Z 70NWF1 B1000 Z 70NWF1 B2000 Z 70NXP1 B2000 Z 70NXP2 B1000 Z 70NZT1 B1000 Z 90NED1 B1000 Y 90NED1 B2100 Y 90NWF1 B2000 Y A32M50 A32N61 A32 X64 A33M50 L062066 L072051 L0790 C6 Компатибилен Батеријата Дел Броеви : за AsG50 G50 Серија G50 E G50 G G50 T G50 V G50 VT G51 G51 Серија G51 J G51 JX G51 V G51 VX M50 M50 Серија M50 Q M50 S M50 SA M50 SR M50 SV M50 V M50 VC M50 VM M50 VN M60 M60 Серија M60 J M60 JV M60 V M60 VP M60 W N43 N43 Серија N43 J N43 JF N43 JM N53 N53 Серија N53 D Серија N53 DA Серија N53 J N53 JF N53 JG N53 JL N53 JN N53 JQ N61 N61 Серија N61 D N61 J N61 JA N61 JQ N61 JV N61 V N61 VF N61 VG N61 VN N61 W N6 DA X55 X55 Серија X55 S X55 SA X55 SR X55 SV X57 X57 Серија X57 Q X57 S X57 SR X57 V X57 VC X64 X64 Серија X64 J X64 JA X64 JQ X64 JV X64 V X64 VG : Превозот : 1...

BGN 28.00 29.74
Новинка

Добредојдовте на нашата Продавница, вашиот лаптоп компјутери Моќ РешениеВи посакувам среќен Ешопинг искуство![Специјална цена]Нови Замена 3120443 3120445 батеријата За DELL Latitude D420 D430 лаптоп батеријатаЗа нашите производи : Бренд Нови ОЕМ Еквивалент Замена ДелПроизведени од Високо Квалитетен Долг Живот Батеријата КлеткиПремиум Квалитет на Батеријата за Вашиот ЛаптопНајдобра Техничка Поддршка И Пријателска Услуга На Клиентите100% Оригиналниот Производител КомпатибиленБренд Нови Замена на Производот, Работи како Вистински ДеловиГо замени Дел Број За Dell 45110367 FG442 PG043 3120445 JG7683120443,45110365,GG386,KG046,HX348,JG172,3120444,KG126,JG166,JG168,JG176,JG181,JG917 Компатибилни Модели за Dell Latitude D420 Серија за Dell Latitude D430 Серија : Превозот : 1...

BGN 29.00 30.34
Новинка

Почитувани клиентиНашата продавница продава видови на батерии, се отвори oversea склад воРусија , сад , Велика Британија и Австралија , а може да превоз за повеќето земји во светот...

BGN 23.66
Новинка

Почитувани клиентиНашата продавница продава видови на батерии, се отвори oversea склад воРусија , сад , Велика Британија и Австралија , а може да превоз за повеќето земји во светот...

BGN 26.00 26.21
Новинка

1 Ние продаваат сите производи кои се во добар квалитет ,тие се 100% сосема нов 2 Ние нудиме 1 година гаранција за сите предмети, може да се купи со доверба...

BGN 45.00 47.76
Новинка

Почитувани клиентиНашата продавница продава видови на батерии, се отвори oversea склад воРусија , сад , Велика Британија и Австралија , а може да превоз за повеќето земји во светот...

BGN 22.00 22.32
Новинка

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИСПОРАКАза "Продавачот Shipping Method" Ние сме прво за транспорт на стоката до земјата на дестинација, и потоа да го употребите на Холандија пакет или Германија пост да се испрати на стоките Ако не можете да ги пратите на стоки по 1215 дена од денот на испорака датум, ве молиме контактирајте не првиот и не се подигне на спорот...

BGN 26.82
Новинка

Бесплатен превозот ! 1366x768 15.6 led lcd екран B156 XW02 V 2 B156 XW02 V 6 B156 XW02 V 7Модел : B156 XW02 v 2Големина На Екран : 15.6"Осветлување : LEDРезолуција : 1366768Гаранција : Слободен 3monthsВе молиме ИМАЈТЕ на ум : овој модел е ДОЛНИОТ ДЕСЕН КОНЕКТОР ,pls се провери вашиот екран пред да го купат.Ве молиме да обрнете внимание! јас f вашиот наведени модел се кандидира од акциите,ние ќе ви испратиме универзална еден.Ве молиме контактирајте ме за да го потврди статусот,ако треба оригиналниот модел.Обично ние ќе подготви и ќе брод вашата стока во рок од 1 работен ден .На испорака задолжен не вклучуваат увоз доход ,купувачот е одговорен за царинските давачки.Pls проверите дали вашиот објект е во добра состојба по приемот на тоа.Производот е сосема нов и оригинален со целосно тестирани од страна на производителот.Ние нудиме 90 дена гаранција .Ако постои било кој квалитет на проблемот на стоки,купувачот може да бара замена во рок од 7 дена .Вашите позитивни повратни информации и 5 ѕвезди се многу важни за нас.Pls контактирајте со нас пред да замине на негативни повратни информации,ние ќе ви послужи додека сте задоволни

BGN 122.00
Новинка

Почитувани клиентиНашата продавница продава видови на батерии, се отвори oversea склад воРусија , сад , Велика Британија и Австралија , а може да превоз за повеќето земји во светот...

BGN 22.96
Новинка

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИСПОРАКАза "Продавачот Shipping Method" Ние сме прво за транспорт на стоката до земјата на дестинација, и потоа да го употребите на Холандија пакет или Германија пост да се испрати на стоките Ако не можете да ги пратите на стоки по 1215 дена од денот на испорака датум, ве молиме контактирајте не првиот и не се подигне на спорот...

BGN 34.62
Новинка

Почитувани клиентиНашата продавница продава видови на батерии, се отвори oversea склад воРусија , сад , Велика Британија и Австралија , а може да превоз за повеќето земји во светот...

BGN 23.97
Новинка

[Специјална Цена] Батеријата BTPANJ1 BTPAOJ1 BTPAPJ1 BTPAQJ1 BTPARJ1 BTPAS3620 BTPASJ1 BTPB2 J1 GARDA31 GARDA32 LC.BTP00.021 За AcerВе молиме да се осигурате производ(и) кои ви се случува да се купи одговара на марка, модел и дел број на вашиот уред,Овој Лаптоп Батеријата може да го замени следните дел броеви : За AcerАК.006 BT.021 АК.009 BT.056 БТ.00603.012 БТ.00603.039 БТ.00603.040 БТ.00603.044 БТ.00604.005 БТ.00604.006 БТ.00604.017 БТ.00604.027 БТ.00605.006 БТ.00605.007 БТ.00607.003 БТ.00607.009 БТ.00904.003 BTPAMJ1 BTPANJ1 BTPAOJ1 BTPAPJ1 BTPAQJ1 BTPARJ1 BTPAS3620 BTPASJ1 BTPB2 J1 GARDA31 GARDA32 LC.BTP00.021 LC.BTP00.022 LC.BTP01.010 LC.BTP01.011 LC.TG600.001 MS2180 TM07 B41Овој Лаптоп Батеријата е исто така компатибилна со следниве модели : За AcerСе стремат 2420 Серија Стремат 2920 Серија Стремат 29201 A2 G16 Mi се Стремат 2920302 G25 Mi се Стремат 29203 A2 G12 Mi се Стремат 29203 A2 G25 Mi се Стремат 29203 A2 G25 Mn се Стремат 29205 A2 G25 Mi се Стремат 2920602 G25 Mn се Стремат 2920603 G25 Mi се Стремат 2920832 G32 Mn се Стремат 2920 Z Серија Стремат 2920 Z2 A2 G16 Mi се Стремат 2920 Z2 A2 G25 Mi се Стремат 2920 Z3 A2 G12 Mi се Стремат 3620 Серија Стремат 3620 A се Стремат 3623 NWXMi се Стремат 3623 WXMi се Стремат 3628 AWXCi се Стремат 3628 NWXMi се Стремат 3628 WXMi се Стремат 3640 се Стремат 3670 се Стремат 5540 Серија Стремат 5541 ANWXMi се Стремат 5542 ANWXMi се Стремат 5550 Серија Стремат 5552 NWXMi се Стремат 5560 Серија Стремат 5561 AWXMi се Стремат 5562 WXMi се Стремат 5563 WXMi се Стремат 5590 Extensa 3100 Extensa 4120 Серија Extensa 4130 Extensa 4220 Extensa 4230 Extensa 4420 Extensa 4620 Extensa 46204691 Extensa 46206402 Extensa 4620 Z Extensa 4630 Серија Extensa 46304658 Extensa 46304682 Extensa 46304791 Extensa 46304922 Extensa 4630 G Extensa 4630 G642 G32 Mn Extensa 4630 G732 G25 Extensa 4630 Z Travel Mate 2420 Travel Mate 2420 Серија Travel Mate 2420 A Travel Mate 2423 WXCi Travel Mate 2423 WXMi Travel Mate 2424 NWXMi Travel Mate 2424 WXCi Travel Mate 2424 WXMi Travel Mate 2428 AWXMi Travel Mate Серија 2440 Travel Mate 2470 Travel Mate 3010 Travel Mate 3240 Серија Travel Mate 3242 NWXMi Travel Mate 3250 Серија Travel Mate 3280 Серија Travel Mate 3282 NWXMi Travel Mate 3282 WXMi Travel Mate 3284 WXMi Travel Mate 3290 Travel Mate 3300 Серија Travel Mate 3302 WXMi Travel Mate 3304 WXMi Travel Mate 4320 Travelmate 4330 Travelmate 4335 Travel Mate 4520 Travel Mate 4720 Travel Mate 4730 Travelmate 4730 G Travel Mate 6231 Серија Travel Mate 6231100508 Ci Travel Mate 6231301 G12 Travel Mate 6231401 G12 Mi Travel Mate 6252 Travel Mate 6252100508 Mi Travel Mate 6291 Серија Travel Mate 6291101 G12 Travel Mate 6291101 G12 Mi Travel Mate 6291101 G16 Travel Mate 62913 A1 G12 Mi Travel Mate 62916059 Travel Mate 62916335 Travel Mate 62916753 Travel Mate 6292 Серија Travel Mate 6292101 G08 Travel Mate 6292101 G16 Mi Travel Mate 6292101 G16 Mn Travel Mate 6292101 G16 N Travel Mate 6292102 G16 N Travel Mate 6292301 G16 Mi Travel Mate 6292301 G16 MN Travel Mate 6292301 G16 N Travel Mate 6292302 G16 Travel Mate 6292302 G161 Mi Travel Mate 6292302 G16 Mi Travel Mate 6292302 G16 Mn Travel Mate 6292302 G16 N Travel Mate 62925 B2 G16 Mi Travel Mate 62925 B2 G16 Mn Travel Mate 6292602 G16 Mn Travel Mate 6292602 G25 Mn Travel Mate 6292602 G25 N Travel Mate 6292603 G32 Mi Travel Mate 62926059 Travel Mate 62926192 Travel Mate 62926359 Travel Mate 62926427 Travel Mate 6292643 G32 Mn Travel Mate 62926700 Travel Mate 62926843 Travel Mate 62926856 Travel Mate 62926982 Travel Mate 6292702 G25 Mn Travel Mate 6292812 G25 Mn Travel Mate 6292832 G25 Mn Travel Mate 6292833 G25 N Travel Mate 6292834 G25 Mi Travel Mate 6292834 G25 Mn Travel Mate 6292834 G32 Mi Travel Mate 6292932 G25 Mn Travel Mate 62936311 Travelmate 6452 Travel Mate 6492 Серија Travel Mate 6492601 G16 N Travel Mate 6492602 G16 Mn Travel Mate 6492702 G25 Mn Travel Mate 6492812 G25 Mn Travel Mate 6492832 G25 N Travel Mate 6493 Серија Travel Mate 64936054 Travel Mate 64936495 Travel Mate 64936899 Travel Mate 6493863 G32 Mn Travel Mate 6493863 G32 N Travel Mate 6553 Серија Travel Mate 6593 Travel Mate 6593 Серија Travel Mate 65936121 Travel Mate 65936170 Travel Mate 65936462 Travel Mate 65936882 Travel Mate 6593842 G16 N Travel Mate 6593842 G25 Mn Travel Mate 6593 G Travel Mate 6593 G842 G25 Mn Travel Mate 6593 G863 G32 N Travel Mate 6593 G944 G32 Mn.

BGN 30.00 31.42
Новинка

Почитувани клиентиНашата продавница продава видови на батерии, се отвори oversea склад воРусија , сад , Велика Британија и Австралија , а може да превоз за повеќето земји во светот...

BGN 22.62
Новинка

Почитувани клиентиНашата продавница продава видови на батерии, се отвори oversea склад воРусија , сад , Велика Британија и Австралија , а може да превоз за повеќето земји во светот...

BGN 22.00 22.32
Новинка

Почитувани клиентиНашата продавница продава видови на батерии, се отвори oversea склад воРусија , сад , Велика Британија и Австралија , а може да превоз за повеќето земји во светот...

BGN 36.00 36.14
Новинка

15.6 Екран B156 XW02 V 2 V 6 V 7 B156 XTN02 CLAA156 WB11 A N156 B6L04 N156 B6L0 B BT156 GW01 N156 BGEL21 1366 X768Големина На Екран : 15.6"Модел : N156 BGEL21 или целосно компатибилни моделУслов : се сосема нови и оригиналниРезолуција : 1366 X768Компатибилен : Да

BGN 84.80
Новинка

Почитувани клиентиНашата продавница продава видови на батерии, се отвори oversea склад воРусија , сад , Велика Британија и Австралија , а може да превоз за повеќето земји во светот...

BGN 44.34
Новинка

Почитувани клиентиНашата продавница продава видови на батерии, се отвори oversea склад воРусија , сад , Велика Британија и Австралија , а може да превоз за повеќето земји во светот...

BGN 22.00 22.32
Новинка

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИСПОРАКАза "Продавачот Shipping Method" Ние сме прво за транспорт на стоката до земјата на дестинација, и потоа да го употребите на Холандија пакет или Германија пост да се испрати на стоките Ако не можете да ги пратите на стоки по 1215 дена од денот на испорака датум, ве молиме контактирајте не првиот и не се подигне на спорот...

BGN 25.63
Новинка

Почитувани клиентиНашата продавница продава видови на батерии, се отвори oversea склад воРусија , сад , Велика Британија и Австралија , а може да превоз за повеќето земји во светот...

BGN 26.82
Новинка

Почитувани клиентиНашата продавница продава видови на батерии, се отвори oversea склад воРусија , сад , Велика Британија и Австралија , а може да превоз за повеќето земји во светот...

BGN 26.82
Новинка

Почитувани клиентиНашата продавница продава видови на батерии, се отвори oversea склад воРусија , сад , Велика Британија и Австралија , а може да превоз за повеќето земји во светот...

BGN 28.14
Новинка

СостојбаНови ОригиналниPNЦрна AP19 O000330Бела AP19 O000320ОдговараЈОГА 3 11БојаЦрна или белаЗабелешкаПроверете Picutre или FRU пред да го купат овој објект.Пакетот вклучува1 buc

BGN 88.00
Новинка

19 V 3.42 лаптоп AC адаптер за полнач PA3917 U1 ACA за Toshiba Satellite U845S404 U845S406 U845 W U900 U945 U945 D Ако не сте сигурни дали овој адаптер работи за вашиот лаптоп компјутер, ве молиме оставете цел порака на вашиот лаптоп модел или побарате од нас пред цел, ви благодариме ! Спецификација : Боја : Црна Компатибилен Бренд : за Toshiba Влезен Напон : AC 100~240 V Текст Фреквенција : 50~60 Hz Моќ : 65 W Излезен Напон : 19 V Излез Тековната : 3.42 На Карактеристики : Висок квалитет со 100% сосема нов над задолжен, во текот на струја, во текот на напон, краткиколо, и со текот на топлина заштита Високо прецизни излезниот напон, мал бран и ниските пречки Направени од квалитетни компоненти и коло Безбедно и издржливи Ние само се продава високо квалитетни производи со трајни употреба живот Пакет : се Вклучени : 1 x лаптоп адаптер (без кабелот за напојување) Забелешка : кабелот за напојување е во голема превозот цена, бидејќи на нејзината тежина...

BGN 17.57
Новинка

Почитувани купувачи!Овој објект е во парк Ние ќе брод надвор што е можно поскоро !Нашиот магацин имаат повеќе од 18000 видови лаптоп батерии и 3000 видови ac адаптери...

BGN 36.00 70.98
Новинка

Вистинска Кожа Волна Почувствува Преносни KUMON Лаптоп Торба за Mac Book Air 11 13 Лаптоп Торба Случај Покрие Бизнис Лаптоп Briefcase

BGN 42.00 44.54
Новинка

Напомена : Нов висок квалитет на тастатура100% компатибилен производителЕквивалент Замена ДелВе молиме бидете сигурни да проверите со вашиот лаптоп компатибилност пред да нарачате овој производСекој тастатура е тестиран пред превозот и се 100% работиГо замени вашиот погрешни,испукана,скршени тастатура hipment : Ние можеме да брод на светот...

BGN 12.00 12.64
Новинка

Напомена : Нов висок квалитет на тастатура100% компатибилен производителЕквивалент Замена ДелВе молиме бидете сигурни да проверите со вашиот лаптоп компатибилност пред да нарачате овој производСекој тастатура е тестиран пред превозот и се 100% работиГо замени вашиот погрешни,испукана,скршени тастатура hipment : Ние можеме да брод на светот...

BGN 13.00 14.24
Новинка

15.6" За HP ЗАВИСТ x360 15 TAQ000 15 TAQ100 15 TAQ200 Допир Стакло Digitizer LCD Екранот Собранието+Рамки / Рамка IPS PanelОбјектот Спецификите Големина на Екранот 15.6" Компатибилен Бренд За HP Компатибилен Производ Линија За ЗАВИСТА MPN Не е Применливо Бренд FTDLCD Гаранција 120 дена Дисплеј Технологија LED LCD Модел За HP ЗАВИСТ x360 15 TAQ серија Апликација 1 X Екран на Допир Собранието Max...

BGN 246.00 246.37
Новинка

19 V 3.42 лаптоп AC адаптер за полнач ADP65 SH НА PA3396 U1 ACA ADP65 SH D PA3714 E1 AC3 за Toshiba Equium M50192 M50244 U400 Ако не сте сигурни дали овој адаптер работи за вашиот лаптоп компјутер, ве молиме оставете цел порака на вашиот лаптоп модел или побарате од нас пред цел, ви благодариме ! Спецификација : Боја : Црна Компатибилен Бренд : за Toshiba Влезен Напон : AC 100~240 V Текст Фреквенција : 50~60 Hz Моќ : 65 W Излезен Напон : 19 V Излез Тековната : 3.42 На Карактеристики : Висок квалитет со 100% сосема нов над задолжен, во текот на струја, во текот на напон, краткиколо, и со текот на топлина заштита Високо прецизни излезниот напон, мал бран и ниските пречки Направени од квалитетни компоненти и коло Безбедно и издржливи Ние само се продава високо квалитетни производи со трајни употреба живот Пакет : се Вклучени : 1 x лаптоп адаптер (без кабелот за напојување) Забелешка : кабелот за напојување е во голема превозот цена, бидејќи на нејзината тежина...

BGN 17.57